Ahava

Wanneer je leeft en werkt aan de Dode Zee – 420 meter onder de zeespiegel – krijg je een gevoel van herbronning overal in de regio. In het tijdloze landschap en vooral in de mystieke zee bevindt zich een rijkdom aan natuurlijke ingrediënten voor huidverzorging.
Het blauwgroene water levert uitzonderlijk hoge hoeveelheden hydraterende en regenererende mineralen. Planten met kalmerende eigenschappen groeien langs de vredige kusten.

Generaties lang bezoeken mensen die hun huid willen doen herleven de streek rond de Dode Zee. Al meer dan 20 jaar lang oogst AHAVA de tijdloze ingrediënten op een verantwoorde manier om je de beste huidverzorgingsproducten, geïnspireerd door de natuur, aan te bieden.

De kracht achter ons volledig assortiment is onze exclusieve Osmoter TM – een perfect gebalanceerd concentraat van Dode Zee-mineralen dat de huid herstelt, rehydrateert en herlaadt. Ze voelt aan als “herboren”.

De kracht van Osmoter TM

Dode Zee-mineralen zijn het natuurlijke supplement bij uitstek om onze huid gezond en gehydrateerd te houden en de natuurlijke hydraterende factoren (NMF) van het lichaam te optimaliseren. AHAVA’s Osmoter TM ontstaat tijdens een natuurlijk verdampingsproces, het is een uniek, geconcentreerd extract rijk aan mineralen uit het water van de Dode Zee.

De klinisch bewezen formule vol Dode Zee-mineralen, die de kracht is achter ons volledig assortiment, onttrekt vocht en voedingsstoffen aan de diepere huidlagen en brengt ze naar de bovenste laag van de opperhuid, waar deze het meest nodig zijn. Onafhankelijke klinische onderzoeken hebben aangetoond dat Osmoter TM de rimpels aanzienlijk minder diep maakt, het vochtgehalte verbetert en de natuurlijke huidbalans herstelt, voor een zachte, soepele huid die er jonger uitziet.

Schenk je huid natuurlijke, huidvriendelijke ingrediënten.

Dode Zee-water, zout, modder en planten ondersteunen een gezonde huid. Alle heerlijke verzorgingen van AHAVA halen hun kracht uit de beste, huidvriendelijke schatten uit deze magische regio, ondersteund door een verscheidenheid aan botanische extracten uit andere ‘extreme’ streken. Deze EcoCert gecertifieerde formules en heerlijke verzorgingen bundelen hun krachten voor het verjongen van je huid en herstellen van haar natuurlijke schoonheid.

Beauty Lounge Antwerpen - Schoonheidssalon Wilrijk & Aartselaar

Alle AHAVA gelaats- en lichaamsproducten zijn:

parabeenvrijs

SLS/SLES – vrijs

getest op allergieëns

geschikt voor de gevoelige huids

niet getest op dieren

vervaardigd zonder petroleum, irriterende synthetische ingrediënten of GGO’s

Beauty Lounge Antwerpen - Schoonheidssalon Wilrijk & Aartselaar

Ahava Escapade – 25 minuten

Welkom bij de huidverjongende wereld van AHAVA. Geniet van de ervaring van een natuurlijke en reinigende verzorging dankzij de gecombineerde krachten van Dode Zee-mineralen en modder die het gelaat zacht exfoliëren, reinigen en tonifiëren. Onthult een frisse, zachte en jonge huid.Ahava Mineral Relief + diepe reiniging van de poriën – 15 à 20 minuten.
Een bijkomende behandeling voor een grondige en diepe reiniging.

Ahava brightening & anti-fatigue

Hyperpigmentatie

Zonneschade

Zwangerschapsmasker

Ouderdomsvlekken

Oneffen teint

Kringen of gezwollen ogen

Heb je last van bovenstaande kwaaltjes?
Dan is dit een verzorging op maat voor jou!

Ahava Skin Revival – 85 minuten

Geef je huid haar jeugd terug en verminder de tekenen van veroudering met deze exclusieve revitaliserende gelaatsverzorging. AHAVA’s gepatenteerde EXTREME complex combineert natuurlijke, krachtige ingrediënten afkomstig van extreme geografische locaties: hydraterende Dode Zee-mineralen en huidverjongende Dunaliella Alg van het laagste punt op aarde & voedende Himalayaplanten die groeien op ’s werelds hoogste pieken. Samen reduceren ze op efficiënte wijze rimpels en verstevigen en verzachten ze de huid opmerkelijk.

Mineral Energy – 55 minuten

Ervaar een intens verfrissende en hydraterende gelaatsverzorging, afgestemd op de noden van de mannenhuid. Deze verzorging verfrist de huid door krachtige Dode Zee-mineralen en AHAVA’s exclusieve “G-Force”, een melange van botanische extracten (Gember, Ginseng, Gingko Biloba en Groene Thee). De natuurlijke beschermingsbarrière wordt versterkt, de huid wordt verzacht, gekalmeerd en gehydrateerd, voor een egale, verstevigde en zelfzekere look.

Mineral Age Control Treatment – 55 minuten

Stimuleer je huid met deze 1 uur durende verjongende gelaatsverzorging. AHAVA’s age control complex verzacht fijne lijntjes en rimpels terwijl het op efficiënte wijze de huid verstevigd. Dode Zee-mineralen en G-Force botanische extracten kalmeren, hydrateren en revitaliseren de huid voor een veerkrachtige, langdurige, jeugdige uitstraling.

De huid is een zeer kostbaar goed en elke huid is uniek. Daarom zijn de gelaatsbehandelingen van Environ gericht op het behandelen van ieders individuele huidbehoeften. Ze voeden en herstellen de huid met niet-agressieve, verjongende methodes. Deze behandelingen met gepulseerde iontoforese en innovatieve sonoforese verhogen aanzienlijk de opname van de vitaminen. Daarom staan de Environ gelaatsbehandelingen synoniem voor vooruitstrevende vitaminetherapie. De combinatie van wetenschappelijk geavanceerde huidverzorgingsproducten met het revolutionaire lonzyme DF apparaat leiden tot langdurige resultaten.

AHAVA DETOX TREATMENT – 90 minuten

Verfrissende detox behandeling met peel off mask.  Zeg je vermoeide huid vaarwel. Laat je doffe teint weer stralen en de fijne lijntjes vervagen. 

Detox reiniging

Mud & renewal scrub

Anti stress gelaatsmassage 20min.

Smooth & refresh peel off mask

Voetscrub en voetmassage

Handmassage

Brightening serum

Dagcreme en oogcreme.

Beauty Lounge Antwerpen - Schoonheidssalon Wilrijk & Aartselaar
Beauty Lounge Antwerpen - Schoonheidssalon Wilrijk & Aartselaar

AHAVA MINERAL UPLIFT TREATMENT 

Gelaatsverzorging met positieve stress technologie. Geeft je huid een nieuwe boost.  Intensieve anti-ageing verzorging van Ahava met verstevigend en liftend resultaat.  Je huid wordt door de positieve stress technologie getriggerd om in natuurlijke afweer te gaan tegen huidveroudering. Actieve bestanddelen zoals idealift peptides en senestem werken er tevens aan mee om je huid te verstevigen, liften en te hydrateren.

Reiniging

Mud & renewal peel

Mudmask

Crystal osmotor serum

Anti stress gelaatsmassage 20min.

Uplift sheet mask

Brightening serum

Oogserum

Dagcreme en oogcreme

​Je huid is opgeladen met een boost van dode zee mineralen. Thuisgebruik van BBA dag- en nachtcreme versterkt de werking van de behandeling.