Germaine De Capuccini

Royal Jelly

Deze behandeling duurt 60 minuten en de prijs is €80,00

Deze verzorging is het meest geschikt voor klanten met een huid die last heeft van externe agressies zoals ultravioletstraling, vervuild milieu, vochtige omgeving en epilaties. We geven de huid met deze behandeling extra comfort, door de koninginnengelei wordt de huid onmiddellijk hersteld en enorm gevoed.

Timexpert White

Deze behandeling duurt 60 minuten en de prijs is €98,00

Deze verzorging is het meest geschikt voor huiden die te maken hebben met hyperpigmentatie. We raden deze behandeling ook aan voor iedereen die begint met Germaine De Capuccini. De verzorging gebeurt in twee fases. In de eerste fase gaan we de huid volledig proper maken, zodat we starten met een schone lei. In de tweede fase gaan we de pigmentatie aanpakken, deze gaan we verlichten, verdere pigmentatie voorkomen en te corrigeren.

Excel Therapy O2

Deze behandeling duurt 60 minuten en de prijs is €98,00

In deze verzorging gaan we de huid een enorme boost geven. Alle onzuiverheden worden uit de huid verwijdert en de zuurstof wordt door de huid opgenomen. Deze behandeling is perfect voor klanten die enorm veem stress ervaren, die net een mentaal of emotioneel mindere periode hebben meegemaakt. Hierin gaan zij terug de glow vinden die ze even kwijt zijn.

Hydracure

Deze behandeling duurt 60 minuten en de prijs is €95,00

Deze verzorging is ideaal voor een gedehydrateerde huid. De huid is na slechts één behandeling zichtbaar gehydrateerd. Iedereen kan van deze verzorging genieten, elke huid kan altijd wel wat hydratatie gebruiken.

Timexpert Rides

Deze behandeling duurt 75 minuten en de prijs is €115,00

Deze verzorging is ideaal voor klanten die anti age willen werken. Dit is een verzorging om de huid er zichtbaar jonger uit te laten zien. Voor een optimaal resultaat bieden we deze behandeling ook in kuurvorm aan. Dan zijn het 3 behandelingen voor €320,00.

Intake Dermatechpen

Deze behandeling duurt 60 minuten en de prijs is €70

o Tijdens deze behandeling gaan we nakijken of de huid geschikt is voor een kuur van behandelingen met de dermatechpen.

o Wat doet de dermatechpen juist?

De dermtechpen is een pen met kleine naaldjes, deze gaan miniscule gaatjes maken in de huid. Hierdoor gaan we op gecontroleerde wijze de huid perforeren waardoor deze zichzelf gaat herstellen door middel van de aanmaak van (huideigen) collageen en elastine. Dit resulteert in een zichtbaar jongere huid, vermindering van pigmentatie, verfijning van grove poriën en vermindering van diepere rimpels.

o Doordat we microneedling gaan toepassen, dienen we eerst de huid eens goed te bekijken om te zien wat de mogelijkheden zijn. Deze Verzorging met de dermatechpen kan dus alleen geboekt worden na een intake verzorging. De klant wordt op de hoogte gebracht van de (contra) indicaties en gaat akkoord alvorens we een behandeling inplannen.

o De verzorging met de dermatechpen bieden we alleen aan in een kuur van 4 sessies, deze kuur kost €500. De klant krijgt 2 producten mee naar huis die uitermate belangrijk zijn om na elke sessie te gebruiken.