Ontharing & Permanente Ontharing

Definitieve ontharing: laserontharing

Waarom laserontharing? Ontharing op de traditionele manier is vaak erg pijnlijk en vaak niet afdoende. Bovendien moeten de behandelingen telkens herhaald worden. 

Waar traditionele manieren van ontharing gebaseerd zijn op bruut geweld, het haar wordt inclusief haarwortel uitgerukt, is laserontharing een zachte ontharing waarbij de huid nauwelijks geïrriteerd raakt. Kies voor de Laser methode als u minder pijn verkiest bij ontharing.

Laserontharing werkt door gebruik te maken van het lichaamseigen melanine dat natuurlijk in het haar aanwezig is. De laser stuurt een puls doorheen het haar waarvan de hitte door de melanine naar de haarwortel getransporteerd wordt, waardoor de haarwortel wordt vernietigd. Een speciale koeltip die in aanraking komt met uw huid zorgt ervoor dat wanneer de laser een zeer korte puls geeft, de omliggende huid en onderliggende bloedvaatjes beschermd zijn tegen de hitte van de laser. Het resultaat is een pijnloze ontharing. Laserbehandeling geniet daardoor de voorkeur van steeds meer mensen!

Bovendien zorgt ontharing met de laser na 5 tot 8 behandelingen voor een definitieve ontharing. Tachtig tot negentig procent van de behandelde haren is dan definitief weg!

Meer info: www.laserontharing.be

Ontharen met suiker

Ervaar de symbiose tussen innovatie en natuurlijkheid. Nog nooit was ontharing zo eenvoudig en flexibel. Het is ongelooflijk! Met een bijzondere combinatie van universele natuurstoffen zoals suiker en water, samen met de hoogtechnologische processen hebben we een 5000-jarige epilatietechniek van de Oude Egyptenaren in een nieuw revolutionair en tijdbesparend concept gegoten.

U kent het probleem. Werken met hete en kleverige wax is niet alleen een pijnlijke en onaangename ervaring. Het afbreken van het haar en de vernietiging van levende epitheelcellen laten de huid in erbarmelijke staat achter, hetgeen volledig in strijd is met de doel van cosmetica: nl. het streven naar gezondheid en verzorging.

  • Natural Epilation System van PANDHY’S maakt het mogelijk om alle haren in de groeirichting te verwijderen, ongeacht of deze nu kort of lang zijn, dik of dun, donker of licht. Uw patiënten ondervinden geen pijn en genieten van hun verblijf bij U. Het resultaat is een rozige, magisch gladde huid. Alles verloopt eenvoudig, veilig en snel. Maakt U zich geen zorgen meer over hygiëne: onze producten stellen nieuwe maatstaven in m.b.t. properheid en ontsmetting.

  • Uiteindelijk is suiker zelf een betrouwbaar, watervrij ontsmettingsmiddel. Ervaar zelf de toekomst van de moderne ontharing. Dan pas kan ons werk uw dagelijkse routine verzoeten!