Wimpers & Wenkbrauwen

Wimpers

Ontdek de magie van een wimperlift

Welkom bij Beauty Lounge Aartselaar, waar we streven naar het accentueren van natuurlijke schoonheid en het versterken van zelfvertrouwen. Onze wimperliftbehandeling is de perfecte manier om je ogen te laten stralen zonder gedoe van wimperextensions.

Wat is een wimperlift?

Een wimperlift is een innovatieve behandeling die zorgt voor prachtig gekrulde wimpers die wekenlang meegaan. Het is de ideale oplossing voor zij die dromen van een moeiteloos wakkere uitstraling. Tijdens de behandeling worden je natuurlijke wimpers voorzichtig gekruld, waardoor ze langer lijken en je ogen op een subtiele manier worden geopend.

Waarom kiezen voor een wimperlift?

1. Natuurlijke uitstraling:

Onze wimperlifttechniek accentueert je natuurlijke wimpers zonder het gebruik van extensions. Het resultaat is een prachtige, natuurlijke uitstraling.

2. Langdurige resultaten:

Geniet wekenlang van perfect gekrulde wimpers zonder dagelijkse inspanningen. Ideaal voor een onderhoudsarme schoonheidsroutine.

3. Tijdsbesparing:

Zeg vaarwel tegen het dagelijkse krullen van wimpers en het aanbrengen van mascara. Met een wimperlift bespaar je kostbare tijd in je ochtendroutine.

4. Geschikt voor iedereen:

Of je nu van nature lange of korte wimpers hebt, een wimperlift is geschikt voor iedereen. Het verbetert de natuurlijke schoonheid van elke oogvorm.

Hoe verloopt de behandeling?

 • Consultatie:
  We beginnen met een grondige consultatie om je wensen en verwachtingen te begrijpen. Onze ervaren wimperstylisten staan klaar om je vragen te beantwoorden en advies te geven.
 • Voorbereiding:
  Je ogen worden voorzichtig gereinigd en voorbereid op de behandeling.
 • Krultechniek:
  We gebruiken een speciale krultechniek om je natuurlijke wimpers te liften en te krullen naar de gewenste vorm.
 • Fixatie:
  Een fixerende lotion wordt aangebracht om de krul te behouden en de wimpers te voeden.
 • Resultaat bewonderen:
  Na de behandeling bewonder je meteen het prachtige resultaat: weelderig gekrulde wimpers die je ogen laten stralen.

  Maak een afspraak en laat je betoveren!
  Ontdek de magie van een wimperlift bij Beauty Lounge Aartselaar. Boek vandaag nog een afspraak en geef je ogen de aandacht die ze verdienen. Geniet van een moeiteloze en langdurige schoonheid met onze professionele wimperliftbehandeling.

Wenkbrauwen

Mooie wenkbrauwen laten je ogen spreken.
Bij ons kan je terecht om je wenkbrauwen te laten epileren, kleuren en bij te tekenen met make- up. Het beste is om je wenkbrauwen 3-4 weken niet te epileren als je bij ons komt. Zo kunnen wij ons focussen op de juiste vorm van je wenkbrauwen.